Verhóczki Józsefné Apartmanok - Bogács (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Weboldal: verho.uw.hu/
Cím: 3412 Bogács Alkotmány u. 36
Telefon: 06-49/334-095, 06 30/307-4510
Email: verhoczkij@freemail.hu
A Bükkalja gyöngyszemének méltán nevezett falu központjában, a nemzetközi hírű gyógyfürdőtől 400 méterre található vendégházunk, mely részben szülői örökség.

12-16 fő elhelyezésére alkalmas apartmanokból áll. Minden egység szobáihoz tartozik fürdőszoba illetve konyha. A fürdőszobák zuhanytálcás kabinosak. Lehetőség van vezeték nélküli Internet elérésre (wifi).

A konyha felszereltsége:

gáztűzhely
hűtőszekrény
edénykészlet
étkészlet
mikrohullámú sütő

Az udvarban parkban:

bográcsok
nyársak
grill sütő
fatüzelésű kemence biztosítja az étkezési lehetőségeket.

A parkban terjedelméből adódóan lehetőség van asztali teniszezésre, focizásra, röplabdázásra, stb. A park végén folyik a Hór patak, melyet egy stég ékesít.

Szép környezetben, fürdőhöz közel (400 m) jól felszerelt önálló apartmanokban egész évben fogadom kedves vendégeket.

I. apartman:

Az apartman 2 szobát, fürdőszobát valamint egy teljesen felszerelt konyhát foglal magában. A szobákban TV és konvektoros fűtés található. Ehhez tartozik a vele szemben lévő filagória. Az udvarban zárt parkolási lehetőség.

II. apartman:

Az apartman 2 szobát és fürdőszobát valamint egy teljesen felszerelt konyhát, előszobát foglal magában. A szobákban TV, konvektoros fűtés. Ehhez tartozik a vele szembelévő filagória. Az udvarban zárt parkolási lehetőség.

III. apartman:

A III/A/B 2db kétágyas apartman, melyek pótágyazhatóak. Az apartmanok teljesen különállóak, felszerelt konyhával és fürdőszobával. A szobákban TV, konvektoros fűtés. Ehhez tartozik a terasz valamint a vele szemben lévő félig zárt garázs.