Fenyőliget Vendégház - Noszvaj (Heves)

Weboldal: Nincs
Cím: 3325 Noszvaj, Kölcsey út 6/a
Telefon: 06-36/463-187
Email: Nincs
Noszvaj község a Bükk-hegység déli lejtőjén, Heves-megye székhelyétől Eger várostól 10 km-re, a Kánya-patak két oldalán terül el.

A település üdülőterülete Síkfőkút a természetet járó turisták kedvelt helye, kristálytiszta levegővel, csónakázó tóval, az erdőkbe nyíló hegyi ösvényekkel, erdei utakkal.

A településtől elválaszthatatlanok a kisebb-nagyobb pincesorok, a tufába vájt pincék. Közöttük is egyedülálló a Thummerer család birtokában lévő 4000 m2-es pincerendszer.

A faluhoz tartozik a Farkas-kövek térsége, az ún. Pocem, ahol a domb gerincébe faragva átriumokat, ajtókkal, ablakokkal ellátott barlanglakásokat találhat a kíváncsiskodó.
Településünk az országban elsőként kapcsolódott be a Virágos Magyarországért versenybe, melyen a 2006. évben falu kategóriában első helyezést értünk el.
Településünk egész évben változatos borászati-, gasztronómia- és folklór programokat kínál a hozzánk érkezőknek, ezek középpontjában a helyi paraszti étkezési, ünneplési szokások felelevenítése áll, különös figyelmet szentelünk a kemencében készíthető ételek készítésére.

Különálló lakrész 2 szobával, nappalival, fürdőszobával, felszerelt konyhával, 6-8 fő részére egész évben kiadó! Az udvaron nyársaló-és bográcsozóhely, hintaágy valamint parkolási lehetőség.