Major Motel - Monor (Pest)

Weboldal: Nincs
Cím: 2200 Monor Mártírok út 18/A
Telefon: +36 20/313-3079
Email: babinszki.gy@monornet.hu
Monor város északi szélén, a Péteri község felé vezető műút mellett található major közepén, 2010. évben épült a Major Motel. A motel 1,2 hektáros parkosított területen fekszik.

A gépkocsival érkező vendégek közvetlenül a szobák bejárata előtt ingyenesen parkolhatnak. A terület körbekerített. A budapesti nemzetközi repülőtér a 4. számú autóúton 15 perc alatt érhető el.

A Major Motel minden évszakban szeretettel várja az átutazó, és a hosszabb időre érkező, nyugodt, vidéki hangulatot kedvelő vendégeit.
Elhelyezés
A motelben 10 db külön bejáratú fürdőszobás igényes szoba található. Minden szobában van lap TV.

A szobák két és három ágyasak. Összesen 25 fő részére van szállás.
Ellátás
A motelben konyha nem üzemel, a vendégek kérésére büféreggelit biztosítunk. Ebéd illetve vacsora a közeli étteremben lehetséges.
Szolgáltatások
Fürdőszobás szobák, grillezőhely, ingyenes parkolás, kerékpározás, kerékpárkölcsönzés, nemdohányzó szobák, saját kert, teakonyha, zárt parkoló.
Megközelíthetőség
A motel a 4 sz. autóúton, illetve főúton Monor városon keresztül vagy Gyömrő város felől közelíthető meg. A szállás a Péteri úti majorban, a major közepén található.

Árlista

Szállás árlista 2012
1-3 éjszakás tartózkodás esetén 3.500 Ft / fõ / éjszaka
1-5 éjszakás tartózkodás esetén 3.000 Ft / fõ / éjszaka
1-10 éjszakás tartózkodás esetén 2.500 Ft / fõ / éjszaka
Hosszabb távú bérlés esetén 2.000 Ft / fõ / éjszaka

Az árak nem tartalmazzák a reggelit, de a helyi adót igen. A szállás 1-6 éves gyermek részére ingyenes. Az árak két ágyas szobában két személy elhelyezése esetére vonatkoznak. Egy személy esetében az elhelyezés kétágyas szobában történik, az ár + 500 Ft/fõ/éjszaka.